Uønsket besøk i hundegården..

Oppdaga i gårkveld at Raptus ikke var helt lik seg, hovna opp mer og mer i snutepartiet, og kasta opp litt i buret sitt. Hastetur til vetrinær, full pakke med motgift mot huggormbitt, samt pencilinbehandling en tid framover 😐

Måtte skjedd i hundegården iløpet av dagen, sjekka den nøye etterpå, men fant ingen orm iallefall. Kunne være reaksjon etter vepsestikk også, vanskelig å slå det fast helt sikkert, best å være på den sikre siden, ormebitt kan være skumle saker..

Hadde han på soverommet til observasjon i natt, men det virker å ha gått bra med han. Formen er så godt som tilbake til normalen, hevelsen har gått ned, så dette blir nok bra igjen. Vi får følge litt ekstra med han de nærmeste dagene.

Bildet under er fra dagen etter.

Skal montere list nederst rundt hundegården, så slipper vi å tenke på at det kan skje igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s