Jaktprøve Lierne.

Starta med å gå spredtprøve med Raptus. Fine forhold men en del vind, ble varmt mot slutten av prøva, gikk forlenga (4.5t)

Fant en del fugl i starten. Først ble det los på ei røy, nede i en bekkedal. Markeringa var godt i starten, men så ble han litt usikker da det var umulig å høre fuglen da bekken bråkte veldig. Gikk av losen etter noen minutter, dro 100 m ut og ny los. Fikk ikke konstatert denne.

Så kakla det 150m foran oss, kort los før de dro ut 100m til, ny los. Så bar det enda 150m og ny los. Men satt dårlig og fikk ikke konstatert noen fugl. Hadde flere situasjoner der vi hadde opp fugl men ikke fikk sett dem.

Han søkte veldi bra, flere ganger ute på 300m, og i gallop nesten hele den ordinære prøvetiden. Snapchat-4973735673258536498.jpgSå var det Fixa på Lørdag og Søndag. Forferdelig dårlig søk Lørdag, knapt nok utafor synshold. Hadde opp en fugl.

Håpet det skulle bli bedre søndag, men da gikk hun bare rundt oss, tydelig ikke i form. Brøt etter 30 min.

Snapchat-6547257894988653422.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s