Begge hundene påmeldt spesialutstilling Nsfn 2016

Da er begge hundene påmeldt spesialutstillinga til Nsfn, den går av stabelen 19 Mars på Osensjøen i Trysil. Den samme helga er det også årsmøte i spetsklubben, premieutdelinger fra jaktprøver og utstillinger i året som har gått, avsluttes med en bedre middag.

Så da er det bare å legge seg i hardtrening på å trave fint og prøve å få vist de fram så godt som mulig!!  Skal nok gå greit med Fixa, hun har vært med på en del utstillinger så hun vet hva det dreier seg om, mere spent på hvordan Raptus kommer til å ta det, om han blir skeptisk og legger halen, nekte å la seg bli målt, det er mye som kan gå galt 🙂 Men det blir spennende og se hva de synes om han. Han er veldig fin i pels og fasong, kanskje litt valpefett enda, blitt lite trening de siste 2 ukene pga influensa..

Så er det noen tenner som ikke har kommet hos han, p3 på ene siden og p2 og p3 på andre siden oppe. Det kan være nok til at han ikke kan få høyest mulig premiering, men vi får vente og se.

 

12705500_10153240362436876_8953177279319041240_n

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s