En ikke ukjent slutt på en los

 

Film fra røylosen på siste slippet til Fixa på Tirsdag. Konstaterte røy tidlig, kakkla godt. Forflytta meg sidelengs i litt for åpent terreng, og ble kjapt avslørt av røya. Den dro over til en annen ås, og det ble ikke ny los etter forfølgninga. Men på runden etter dro hun ut skikkelig og var ute på over 500 m i retning dit røya dro. Det ble los igjen. Jeg hadde gått opp 150 høydemeter, og måtte 200 m ned igjen + 100 m opp for å komme dit losen gikk, frista ikke så veldig, når jeg atpåtil hadde sterke mistanker om at det var brunfugl.

Venta en god stund før røya heldigvis dro, slapp seg ut og fløy nedover i terrenget mot der vi slapp en time tidligere. Fixa dro etter 300 m, og ikke lenge etter smeller det nede på myra. Gps`en viste at Fixa sto stille. Enten har fuglen flydd rett inn på andre jegere eller så har noen mistatt henne for rev e.l og skutt hunden.. Heldigvis kom hunden tilbake til meg igjen like hel, men det var noen sekunder med uvisshet etter at skuddet gikk. Så mye har man igjen for å spare brunfugl, kunne like gjerne ha skutt den selv (men ikke sikkert han andre traff da 🙂 )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s