Hattfjelldal-utstillinga 2017

 

Hadde jobbhelg, så måtte sende fruen i huset på sin første utstilling som handler, har vært med på mange tidligere, men ikke vært i ringen selv med hund.

Eneste hund i brukshundklasse, og 2 tisper i Juniorklasse.

Handleren gjorde sakene sine bra, og Raptus oppførte seg veldig fint i ringen. Dommeren var imponert og delte ut Excellent og Cert, synes hunden var veldig bra og velvist av Inger Lise.

Så skulle det kåres BIR, da gikk han mot den ene tispa i juniorklassen. Det gikk også greit og han ble BIR og hun BIM.

Så ble det gruppefinale mot 6 hunder. Hadde ordnet med live-sending på facebook, så satt hjemme i godstolen og fulgte med. Først ble 3 hunder vist ut av ringen, 4 igjen, deriblandt Raptus. Så måtte to til forlate ringen før Raptus og en Grå elghund var igjen, må innrømme at pulsen var rimelig høy mot slutten.. Gråhunden trakk det lengste strået og ble gruppevinner, Raptus ble BIG 2.

Film fra bedømning og Best i rase.

Men veldig fornøyd alikevel, var Cert vi var ute etter, og nå har han 2 små-cert, mangler kun det store for å bli Norsk utstillings-champion. Får se an pelsen fram til påmeldigsfrist for NKK Trondheim, så kan det hende vi må prøve oss der og se om vi får napp.Ingerlise og Raptus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s