Treningstur

Slapp Fixa i dag tidlig, prøve å få noen mil i beina før helgas jaktprøver. Los på orre først. Sto hundre meter unna og tok på camo da den dro ut og kom susende over meg der jeg sto.

Så ble det kakling i skogen, røy slår inn i tre men sitter ikke lenge før den stikker.

Fixa drar ut på ny og tar opp tiur. Den slår inn i ei gran, har klar sikt til den fra der jeg står. Skjærer nebb mens losen går. Filmer en stund før jeg tar på hansker og ansiktscamo og prøver å gå innpå losen. 60 m unna trår jeg på en tørrkvist, det er nok til å støkke den ut. Fulltidslos.

Ny los, i tett blandingsskog. Kommer inn på 25m, ser ingen fugl. Fixa ser og høres ut som hun har øyekontakt med losobjektet. Hmm, kanskje mår tenker jeg. Knekker kvister og prøver å få løs evt.fugl som er i treet. Ingenting skjer så jeg går helt inntil hunden. 3 m unna treet drar det ut ei orrhøne, denne satt godt!! Fulltid og vel det på denne.

Filmer på facebooksiden vår, spetsjakt.no

Ny tur i morgen, da skal Raptus slippes også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s