FĂžrste fugl for Kimmo RS đŸ˜€

En en liten oppdatering pĂ„ Kimmo. Etter en vĂ„t og tung dag i gĂ„r var det litt lettere i idag. Med noe bedre tro slapp vi Kimmo pĂ„ et sted det pleier og vĂŠre fugl. Ganske riktig. Etter en halv time med nĂžsting flĂžy de fĂžrste fra treet. De klarte han ikke fĂžlge til innslag. Det var voksen fugl som flĂžy for langt for han. PĂ„kker og tengte jeg. Etter noen minutter fortsatte Kimmo og nĂžste. Det gikk ikke lang tid fĂžr Kimmo skrek ut Ă„ dro avgĂ„rde. Denne gangen var det et kull. Full los pĂ„ en orrhĂžne som satt vrient til. Jeg tengte at nĂ„ fĂ„r det vĂŠre eller briste. Skuddet gikk Ă„ fuglen slapp seg ut pĂ„ stive vinger. Reven i fullt sprang etter. 50 meter lenger inn satt Kimmo med orrhĂžna mellom forlabbene. Gjett om jeg ble glad. 

Dette var den enderige bekreftelsen pÄ at Kimmo har forstÄtt hva vi skal drive med. Han sa ikke noe nÄr vi tok fuglen fra han. Satt Ä lot han fÄ leke en stund med den med masse skryt Ä klapping. Det som er veldig bra er at han ikke gÄr lengt pÄ sÞkende sine. Forandrer jeg retning plystrer jeg en gang. Da kommer han bestandig opp bak meg pÄ sporet for Ä se hvor vi skal. Dette ser sÄ langt ut til Ä bli en flott hund pÄ alle mÄter. Gleder meg stort til resten av innlÊringen av han.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s