Første fugl for Kimmo RS 😀

En en liten oppdatering på Kimmo. Etter en våt og tung dag i går var det litt lettere i idag. Med noe bedre tro slapp vi Kimmo på et sted det pleier og være fugl. Ganske riktig. Etter en halv time med nøsting fløy de første fra treet. De klarte han ikke følge til innslag. Det var voksen fugl som fløy for langt for han. Påkker og tengte jeg. Etter noen minutter fortsatte Kimmo og nøste. Det gikk ikke lang tid før Kimmo skrek ut å dro avgårde. Denne gangen var det et kull. Full los på en orrhøne som satt vrient til. Jeg tengte at nå får det være eller briste. Skuddet gikk å fuglen slapp seg ut på stive vinger. Reven i fullt sprang etter. 50 meter lenger inn satt Kimmo med orrhøna mellom forlabbene. Gjett om jeg ble glad. 

Dette var den enderige bekreftelsen på at Kimmo har forstått hva vi skal drive med. Han sa ikke noe når vi tok fuglen fra han. Satt å lot han få leke en stund med den med masse skryt å klapping. Det som er veldig bra er at han ikke går lengt på søkende sine. Forandrer jeg retning plystrer jeg en gang. Da kommer han bestandig opp bak meg på sporet for å se hvor vi skal. Dette ser så langt ut til å bli en flott hund på alle måter. Gleder meg stort til resten av innlæringen av han.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s